واحة اهل الجنة
اهلآ بك فى واحة اهل الجنة
واحة اهل الجنة
اهلآ بك فى واحة اهل الجنة
واحة اهل الجنة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

واحة اهل الجنة

واحة اهل الجنة , حب وخير وسعادة
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولمقياس درجة الحبفوتوشوب(( X.O Game ))(( Snake Game ))(( Music Up ))(( Drum Machine ))(( Breakdance ))(( Tetris Game ))(( Asteroids game ))(( Scary Spider game ))(( ناطحات السحاب ))

 

 طريقة عمل سلطة بابا غنوج بالصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Joseph Gosreein
مشترك مميز
مشترك مميز
Joseph Gosreein


ذكر
عدد المساهمات : 496
بداية الاشتراك : 28/03/2011

طريقة عمل سلطة بابا غنوج بالصور Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل سلطة بابا غنوج بالصور   طريقة عمل سلطة بابا غنوج بالصور Emptyالخميس مارس 31, 2011 10:08 pm

طريقة عمل سلطة بابا غنوج بالصور



طريقة عمل سلطة بابا غنوج بالصور 81





  • الكمية تكفي: 5 أشخاص
  • وقت التحضير: 15 دقيقة
  • وقت الطهي: 10 دقائق
  • المقادير: 1.ثمرتان من الباذنجان
    2.كوب زبادى
    3.نص ثمرة ثوم
    4.زيت ذرة
    5.ملح/فلفل اسود/ليمون
  • التحضير: يغسل الباذنجان
  • الطبخ: يوضع الباذنجان على النار للشوى .
    بعد التاكد من تمام نضج الباذنجان يقشر .
    يوضع الباذنجان المفشر مع كوب الزبادى والثوم المقشر والملح والفلفل الاسود
    والزيت وعصير اليمون ويخلط جيدا ليصبح اقرب ما يكون للقوام الكريمى
    (ناعم).
  • ملاحظات: يجد تخريم الباذنجان قبل الشواء بالشوكة.
    سلطة البابا غنوج دة ميزيتها خفيفة جدا وطعمها جديد.
    يمكن تجميل السلطة بالحمص السلوق
    ***اهم حاجة بقى يا جماعة عايزة اعرف اية هى سلطة البابا غنوج الاصلية فى
    مصر عشان انا وفتكات كنا بتناقش السلطة بتاعتى ولا بتعتها هى الاصلى .
    ياريت كل واحدة من سيدات فتكات تقول رايها بس بعد متجرب الاتنين.


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل سلطة بابا غنوج بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل طريقة عمل سلطة الكرنب والجزر. بالصور
» طريقة عمل سلطة كول سلو بالصور
» طريقة عمل سلطة الفتوش بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
واحة اهل الجنة :: البوابة الرابعه :: اكلات ومشروبات-
انتقل الى: